Mijn Road KingHarley-Davidson Road King Classic 2002

Tijdens de roadtrip van de Pan America langs de diverse dealers, werd ook een bord getoond met enkele opties die beschikbaar zijn of komen.

Omdat het gaat om een Adventure bike zullen opties geleverd gaan worden om bepaalde componenten te beschermen, zoals de lampen aan de voorkant. Maar een speciale cover wordt ook getoond, en hier heb ik nog direct een idee van waar deze zou moeten komen, is het een bescherming bij de uitlaat kant, of wellicht juist aan de voorkant.

Een andere optie die af fabriek geleverd kan worden zijn speciale verstralers in LED uitvoering. De zal dan gemonteerd kunnen worden op het frame niet ter vervanging maar als aanvulling op de bestaande lichtpartij aan de voorkant. In elk geval een mooie optie voor de nachtrijders.

De andere optie die te zien is op het bord zijn andere grips voor de handvaten. Ik verwacht zelf dat het S model handvat-verwarming zal krijgen, dus wellicht is dit dan de optie voor het standaard model. 

Natuurlijk zal Harley-Davidson een andere uitlaat aanbieden, wellicht in de Screamin' Eagle uitvoering en dan zal het effect zijn dat er extra vermogen uit het Revolution Max zal komen. 

MichielsHarley

de Harley rijder

VTEM News Stack