Hoezo een VMAX in de schuur?
Ik wilde eigenlijk mijn Softail gaan gebruiken om af en toe woon-werk te gaan rijden, maar mijn Softail wordt daar veel te mooi voor.

Voordat ik de VMAX echt ga rijden in het woon-werk verkeer, breng ik deze eerst naar de expert in Nederland op dit gebied, Cees Cornwall in Zaandam.

De VMAX moet omgebouwd worden en met wat ''plastic'' is al snel een ander uiterlijk van de VMAX te krijgen. In Nijnsel, Raats van V-MAX.nl, ligt een mooie polyester set, andere luchthappers, nieuwe zijdeksels en platen op de waterkoeling, een nieuwe (dummy) tank, voorspatbord, ander (mv agusta) kontje, strakke koplamp unit en een onderspoiler.

De volgende stap in de ombouw is weer gerealiseerd. De voorspoiler is gemonteerd.

Het geheel heeft nu een nog stoerder uiterlijk. Na de shake down, die ik van de week heb gedaan, of te wel een stukje rijden, lekker in de toeren en wat bochten, bleef het allemaal goed zitten, geen zaken die van de VMAX afgevallen zijn!