Via Marktplaats heb ik een gave dubbele tank op de kop weten te tikken. De tank is dubbel uitgevoerd, zoals op de Softail al zit, maar is daarbij verlengt en ook een stuk breder.

 

En de tank is voorzien van een apart vormgegeven dash.

De dash moet nog wel aangepast worden en daarvoor zet ik de slijptol er in.
Enkele centimeters moeten er af, zodat deze beter aansluit bij het balhoofd.De losse tank delen.


En het console, de dash.

En de kale Harley Davidson Softail.


Om de dash aan te kunnen sluiten, moet het oude dashboard van de Heritage verwijderd worden. Dit vergt eerst even wat meet werk, om zeker te weten dat ik de juiste draden meeneem voor de nieuwe dash, meters, lampjes en de schakelaar. Ik noteer de kleuren en de functie, bij de verschillende schakelaar standen. Voor nu gebruik ik de nieuwe schakelaar alleen voor aan-uit, de midden stand ga ik niet gebruiken.

De tankdelen worden gemonteerd en de dash aangesloten.

MichielsHarley

de Harley rijder