Het was even een stukje rijden (160km enkele reis), maar het 20 jarig jubileum feest in Breda was zeker de moeite waard.

Ik was eigenlijk iets te vroeg toen ik door Mainstreet reed, er was nog weinig publiek, maar gaf toch een lekkere kick.
Parkeren ging makkelijk op aanwijzing van de organisatie, in de middenring tussen de andere Harley’s.
In de straten en op de diverse pleintjes was het een gezellige drukte en genoeg te doen. Van bandjes tot de bekende kraampjes. En overal mensen, de Harley rijders zelf, maar zeker ook het publiek dat heel goed vertegenwoordigd was.
Op het pleintje met de oldtimers stonden een paar echte beauties! Bij de bike contest blonken ook de Harley’s.
Zelf heb ik een t-shirt gescored en een netje. Het geleende netje kan weer terug naar Ingrid.

Ik had Gerard al een sms gestuurd met de vraag of hij ook nog zou komen, had namelijk leuk geleken. Ik heb geen bericht gekregen, dus ging ik er vanuit dat hij er niet zou zijn.
Kom ik toch in één van de straatjes Gerard en Diaan tegen! Gerard had zijn telefoon thuis laten liggen, maar een van hun kinderen had het bericht wel doorgegeven, dus waren zij ook aan het kijken naar mij! Even gezellig bijgepraat en door de straten gewandeld. Helaas moesten Gerard en Diaan wat eerder terug ivm een andere afspraak. Maar ik ga zeker nog een afspraak maken om weer een stuk te rijden.

Het rijden met de RoadKing uit de kleine straten, richting de snelweg, met al die Harley’s was ook een gave belevenis. De rit terug deed ik met verschillende groepjes, aanhaken en meerijden. Het werd een latertje.

Het zal even wachten zijn tot de 2010 editie van de Harley Dag Breda, maar zeker de moeite waard.

  

MichielsHarley

de Harley rijder