Mijn Road KingHarley-Davidson Road King Classic 2002

Het is begin april wanneer er wederom door politie, OM en gemeentes vele al geplande Harley dagen afgelast worden, dit onder het mom van veiligheid vanwege eventuele rellen tussen MCs.

Om hier een duidelijk signaal voor tegen te zetten vanuit de gewone motorrijdende wereld en dan met met name de Harley rijders heeft een kleine commitee van oa ROTS en Angry Birds Amsterdam een protestrit georganiseerd.

Op 10 mei is het verzamelen in Amsterdam Noord. Het plan is dan om Amsterdam Centrum in te rijden, maar helaas is daar geen toestemming voor gegeven. En vanwege het slechte weer, het regent die dag behoorlijk, is dan ook gekozen om een iets 'veiligere' route te kiezen en gaat de route door een stukje Purmerend richting De Rijp.

Het was lang wachten in Amsterdam Noord, voordat de groep compleet was in Amsterdam, maar ook wachten op de andere locatie in Den Bosch, waar ook een groep, met beduidend beter weer, bij elkaar komt. In Amsterdam loopt ook een camera ploeg rond en we worden gefilmd en geïnterviewd.

Het is grappig om je op het ATV journaal terug te zien. Op de achtergrond zie je mij dan ook in vol ornaat rijden.

 

 

Toegesproken in Amsterdam Noord, door de voorzitter van Angry Birds Amsterdam Noord

Verzamelen van onze groep vanuit de Coast Riders Alkmaar.

Een groet naar de andere motor rijders in De Rijp.

Verzameld in De Rijp

MichielsHarley

de Harley rijder

VTEM News Stack