De Bigtwin in de Expohal in Houten

Het eerste weekend van november is traditiegetrouw het weekend van de Bigtwin motorbeurs of motorshow. Afgelopen jaren was het voormalige Autotron in Rosmalen de gastvrouw voor de Bigtwin beurs, maar vanaf dit jaar, 2016, wordt het weer in Houten gehouden.

De organisatie heeft er veel moeite in gestoken om van deze motorshow net even iets meer te maken, de opzet was wat knusser, maar zeker ook gezelliger, waarbij de stands net iets meer klasse uitstraalden. De paden tussen de standjes waren precies goed, op enkele plekken smal en op andere plekken juist weer ruim, precies goed.

De motorshow had natuurlijk veel show motoren, verbouwde choppers en totaal nieuw bouw motoren, eigenlijk voor ieders oog wel een mooie motor. Ook diverse dealers en importeurs hadden een stand ingenomen, als ook onderdelen leveranciers en andere handelaren.

Ik was op de vrijdag samen met Danny aan het flyeren voor de MAG en op zaterdag was ik met Rens en dochter Iloe aan het flyeren. In totaal hebben we ruim 500 MAG Mini-magazines uitgedeeld en nog een 300 kleine MAG inschrijfkaarten. Veel goeie reacties en leuke discussies. Eens kijken wat dit de MAG gaat opleveren.

Wat nog even leuk is om te vermelden is dat ik Iloe op een gegeven moment op de grond zag liggen en een trialrijder over haar heen sprong. Pffff dochters .....

MichielsHarley

de Harley rijder