Mijn Road KingHarley-Davidson Road King Classic 2002

Voor mijn werk moet ik af en toe ook wel eens naar een overleg en als dit overleg dan gepland is op een file tijdstip (10 uur ’s morgens) en het is mooi weer (zonnetje schijnt) en als er dan ook nog eens allemaal files staan op de A9 en de A2 dan is de keuze om met de motor te gaan snel genomen.

 

In plaats van de volgens routenet.nl 1,5 uur had ik al 2 uur gepland. Maar de snelweg stond vol met files. Met de Road King zou ik gemakkelijk langs de files kunnen. Dus jas aan, helm op en Road King starten.
Het is inderdaad druk op de weg. Maar met de Harley gaat het lekker. Na 2 uur kom ik aan in Meteren, dat is op het knooppunt van A2 en A15 richting Deil.

Na het leuke overleg wat meer dan 2 uur duurde, ben ik weer op de Harley opgestapt en weer terug. Op de heenweg heb ik stukken over de 120km/u gereden en ik had me voor de terugweg voorgenomen om gewoon 100 km/u te rijden. Er was geen file dus gewoon lekker gereden, maar wel alleen op de snelweg.
In totaal was de rit toch een goeie 330 kilometer. Heb wel een beetje spierpijn in de elleboog, maar daar kom ik wel overheen 

Maar wel weer een lekker stukje gereden.

MichielsHarley

de Harley rijder

VTEM News Stack