Wat een geweldige sfeer onderweg! We reden de binnendoor route naar Wieringerwerf, daar was het Motoren en Klassieke Auto''s festival bezig, maar vlakbij Wieringerwerf zagen we een grote motorgroep aankomen rijden en wachten voor de brug. Wij dus van de autoweg af en aangesloten bij de groep.

 

De groep maakte een mooie tocht door het Noord Hollandse land met als eind punt natuurlijk Wieringerwerf. We reden niet met alleen Harley''s, het merendeel waren Japanse racemotoren. Langs de kant veel kijkers, lekker op een bankje of zelfs op meegebrachte stoelen.

In Wieringerwerf reed het geheel in optocht door het dorp. Bij het pleintje waar ook Jan Leek met zijn Westcoast winkel opgesteld stond, heb ik mijn Road King geplaatst en Iloe laten afstappen.
De temperatuur was ook hier zeker 30 graden! Maar wat een gezelligheid.De vele oldtimers, kleine vrachtwagens, oude tractoren en andere vierwieligen stonden overal geparkeerd. Bij het kleine pleintje, waar ook Westcoast stond, was een straatje gemaakt waar carts en een stuntmotor hun ''ding'' deden. De stuntrijder maakt de bekende wheelies, maar ook met een dame achterop en zelfs met z''n drieen, waarbij de tweede dame op de tank lag. Leuk om te kijken.Maar na twee uurtjes rondgelopen te hebben, was het ook wel weer tijd om terug te rijden. Lekker binnendoor rijden, met Iloe achterop, door de kleine Noord Hollandse dorpen en genieten van het mooie weer.


Hierboven nog 2 foto''s van een verbouwde Honda CBX 6 cylinder. Rechts de "orginele" uitvoering en rechts de behoorlijk verbouwde versie.

Kortom een super dag die mede door het mooie weer, maar zeker ook door de de leuke dag in Wieringerwerf, onthouden zal worden voor volgend jaar.

30 garden, onbewolkt, dus super motorweer.

Totaal aantal gereden kilomters: 80.

MichielsHarley

de Harley rijder