Een Harleydag in Gouda zou toch beter aangegeven mogen worden volgend jaar, want samen met 4 andere harley rijders hebben we toch zeker 20 minuten gezocht naar waar de Harley dag georganiseerd werd dit jaar. Maar het was weldegelijk een heel gezellige opzet!

 

Er was niet zo iets als een mainstreet, zoals je Arnhem, Breda of in Apeldoorn hebt, maar in de verschillende weggetjes bij het industrieterrein was het een gezellige boel. Veel kraampjes met de nodige spullen, een gezellig plein met lekkere muziek (op dat moment was de band nog niet aan het spelen) en een behoorlijke drank bar.


Veel mensen, kijkers maar zeker ook Harley en andere motorrijders. Ook waren veel Colour-clubs aanwezig met de nodige aanhang.Nadat we het wel een beetje gezien hadden, zijn we naar Mourik gereden, bij Tiel. Lekker binnendoor en genieten van het prachtige weer. Langs de Lek en met het pondje over. Bij Mourik, tegenover het Eiland van Mourik hebben we kennissen bezocht die daar een ''bootje'' hebben liggen. Lekker relaxen aan het water met een water.

 

Om half 6 was het ook wel tijd om terug te rijden.
Zonder snelwegen hebben we een lekkere route gereden door het Utrechtse land, daarna door de Ronde Venen en zo eerst naar Haarlem om vervolgens door te rijden naar Bergen.

Een zondag met veel variatie.

Ik denk dat het zeker 25 graden is geweest.

In totaal 300 kilometer gereden en vijf en een half uur in beweging geweest (vanaf 9 uur).

MichielsHarley

de Harley rijder