Mijn Road King moest voor een revisie even op bezoek bij Technomotion in Breezand. Joeri heeft de Harley weer goed onderhanden genomen door eigenlijk alle lagers in het motorblok te vervangen, de zuigers te vervangen en alles verder na te kijken op speling en dergelijke.

Dus na een maandje daar te hebben gestaan, kon ik hem vanmiddag opladen en weer mee naar huis nemen. Natuurlijk direct even voor een kleine spin meegenomen naar Egmond aan Zee.

 

  

24 maart moest ik nog even terug naar Joeri, want de Road King lekte benzine en ik kon niet zien waar dit uit kwam. Dus even teruggereden en daar moest de King weer op de brug. En alle lof voor de man zelf, want alles werd nagekeken, de tank werd gedemonteerd en het benzine kraan nog nagekeken, alles weer in elkaar gezet en zo kon ik met al het vertrouwen weer richting huis rijden. De volgende was er inderdaad geen benzine meer te vinden onder de motor, dus perfect opgelost!


En vanmorgen, 21 maart dus, had ik ook al even mijn Shovel Chopper uit de garage gehaald. Ook al was de temperatuur niet echt hoog vandaag, het kwam met 9 graden niet echt in de dubbele cijfers hier aan de kust, heb ik wel even lekker kunnen knorren met het beestje.

Geweldig genieten dus!

  

  

MichielsHarley

de Harley rijder