Het was wederom een prachtig motor jaar met veel hele mooie ritten. Hierbij dus even de wrap-up van het jaar.

Ook dit jaar heb ik de 5 Ride2Eat ritten in de agenda staan, een korte vakantie in Engeland, een grote vakantie in Scandinavië die iets anders is gelopen en enkele 500 Miles ritten.

Het jaar begon min of meer met de Ride2Eat in Raalte.
Deze had ik in elkaar gesleuteld, de foto voor het unieke museum, eten in de tent bij het restaurant en voor den die het wilden konden we slapen in het hotel.
Het gehele verhaal lees je HIER.

In februari kriebelde het weer, dus even een paar mooie plekken in de navigatie gestopt en rondje België gereden.
Doel was ook om enkele punten voor mijn IBA Rally te bezoeken. Het werd een super leuke rit door uniek België.
Het gehele verhaal lees je HIER.

Een aantal jaren geleden had ik de HD Dealer Challenge al uitgewerkt. In de tussen liggende jaren zijn er enkele Harley-Davidson dealers weggegaan, verhuisd maar ook erbij gekomen. Het was  eigenlijk de bedoeling om deze rit al in 2021 te rijden, en dat met de dan nieuwe Pan America. Dat is toen niet doorgegaan, dus dan maar eind maart.
Het gehele verhaal lees je HIER.

Engeland is traditioneel de korte vakantie in het begin van het jaar. Eigenlijk dus Groot Brittanië, want Wales is een apart land op het eiland aan de andere kant van de Noordzee.
Met z'n vieren hadden we weer een mooie week.
Het gehele verhaal lees je HIER.

Ook al heb ik de Ride2Eat overgenomen, zijn er ook nog Duitsers die hun eigen Rie2Eat willen hebben. Deze laten we in goed overleg in de IBA Benelux organisatie vallen. De eerste na de turbulente jaren 20-21 werd deze in het zuid oosten van Duitsland gehouden. Een leuk motormuseum was de gastheer en de opkomst groot.
Het gehele verhaal lees je HIER.

Giel en ik hadden in 2022 de Ride2Eat ritten een beetje verdeeld. Giel "zijn" Ride2Eat werd in mei gehouden in het noorden van Portugal. En aangezien ik met de motor nog niet eerder in Portgal was geweest, moest deze dus in de agenda! De verhalen heb ik opgesplitst.
De heenreis lees je HIER.
De dagen in noord Spanje lees je HIER.
En de R2E bijeenkomst lees je weer HIER.
Natuurlijk ontbreekt de terugweg niet, die lees je HIER.

Voordat ik naar Scandinavië ga, pak ik de motor nog even naar Raalte. Hier is een old-timer bijeenkomst en ook een onderdelen beurs. Erg leuk.

De grote vakantie gaat naar Scandinavië. Samen met Peter ga ik dit avontuur aan. De bedoeling was de Noord Kaap. Helaas door een klein incidentje met de motor van Peter wordt  het plan aangepast en wordt de Noord Kaap geschrapt uit de route. Samen met Peter als duo maken we toch een mooie rit door Noorwegen, Zweden en Finland.
Het gehele verhaal lees je HIER.

Ook dit jaar heb ik de Italy500 gereden. Wederom een super gave rit!
Het gehele verhaal lees je HIER.

Tussen al het werk door ben ik ook bezig om de IBA Benelux Rally vorm te geven. Eerder had ik vorig jaar ook al een paar mooie ritten gereden en in 2022 doe ik naast de eerder gereden België toer ook een rondje Drenthe en een rondje Benelux.

De Ride2Eat naar Slovenië werd er een met prachtig weer en schitterende routes.
Het gehele verhaal lees je HIER.

De Duitse Ride2Eat ging begin oktober naar het noord van Duitsland, even op en neer naar een leuk motormuseum.
Het gehele verhaal lees je HIER.

De Ride2Eat van oktober had ik in Milaan gepland, Om er te komen had ik besloten om een combinatie te maken met mijn net aangeschafte camper.
Een paar dagen aan de Bodensee en daarna door naar Milaan, voor de bijeenkomst met de IBA vrienden.

Traditioneel wordt eind oktober de Belgische 500 Miles gehouden. Dit jaar een bijzondere, namelijk de 20 editie.
Het gehele verhaal lees je HIER.

Het jaar 2022 sluit ik af met vuurwerk in Berlijn. Dit kan je natuurlijk ook zien als het begin van 2023. Maar ik doe het in elk geval met een SaddleSore 1600K.
Het gehele verhaal lees je HIER.

En dan het mooiste? Dan toch Noorwegen. Wat is dat een ongelooflijk mooi land, zeker voor de motorrijder. Om die reden dan ook de foto die bij deze blogpost hoort.

MichielsHarley

de Harley rijder