Het Amsterdam Chapter, 13FF13, is al jaren nauw betrokken bij de stichting Opkikker om hun Opkikkerdagen bij te staan met een groep enthousiaste Harley rijders. De rijders zorgen dan met een klein ritje dat de familie even een onvergetelijk moment krijgt.

Op de Opkikkerdagen zijn dan niet alleen de Harley rijders van het Amsterdam Chapter aanwezig, maar zoals dit afgelopen zaterdag ook was, eigenaren van snelle auto's zoals Porsches en ook een unieke Alpine Renault, of 2 giga limo's begeleidt door echte Politie motoren, of 2 oude militaire voertuigen die ook een rondje gingen rijden. En er waren voor deze dag ook 2 helikopters geregeld, die een rondje gingen vliegen over een stuk Noord-Oost Polder.

We zaten deze zaterdag in de Eemhof vlakbij Almere. Vakantiepark de Eemhof was gastheer van de organisatie, wat mede gesponserd werd door Sogetti, en hier stonden wij met onze motorgroep, maar dus ook de sportauto's, politie en zelfs een paard en wagen twee-span.

    

 En ondanks wat grappen en grollen, waren we hier natuurlijk voor de gezinnen, de ouders, de zusjes en of broertjes, die er even een dagje uit konden. Veelal omdat ze door ziekte veel hebben meegemaakt. Nu konden ze even genieten van een geheel ver- en ontzorgd programma.
Wij kregen dan ook de groepjes bij ons, die we een motorjas gaven, een helm, en daarna achterop de motor plaatsten, of in de zijspan die ook mee was.

               

En natuurlijk ook de ouders. Kind blij, moeders ook blij.

   

STEUN DE STICHTING OPKIKKER, klik hier om naar hun website te gaan.

MichielsHarley

de Harley rijder