En dan is de laatste dag van de Alpen Butt Rally 2017 aangebroken. Een dag die ik relaxed heb gereden, want ik heb de afgelopen dagen netjes aan mijn schema gehouden, dus vandaag hoef ik maar 1 locatie echt te bezoeken, de andere zijn letterlijk bonus locaties.

Deze laatste dag van de Rally en ik start met de Klausen, een pas die ik dit jaar al 2 keer heb gereden, eenmaal met de Swiss 500 met Iloe achterop, en dat was 's nachts. En een keer in de regen en mist met Danny tijdens de Swiss Harley days. En nu dus in de Rally, maar wel in de mist.

Verder kies ik voor een route zonder snelweg en omdat ik genoeg tijd heb om mijn laatste locatie te scoren en in het hotel te komen, geniet ik optimaal van de rit. Onderweg pak ik nog wel wat bonuspunten mee, foto's van bushokjes, en ik kom in een giga drukte bij de kastelen op de Romantische Strasse. Dus snel de foto en doorrijden.

Om kwart voor 4 moet ik echt even stoppen, drinken en even de benen strekken. Dan het laatste kwartiertje doorrijden naar Miesbach, naar het hotel en de papieren in orde maken en inleveren.

's Avonds hebben we als groep de mooiste verhalen tijdens het eten, daar hoor ik ook dat de 3e Nederlander met zijn motor op de 3e dag gecrashed is en zijn voet of enkel gebroken. Terwijl wij aan het diner zitten, is hij geopereerd en is zijn onderbeen vastgezet. Dat drukte toch een klein beetje de stemming.

Morgen hoor ik of al mijn foto's en de administratie correct ingeleverd zijn.

 

 

Een totaal van 3573 kilometer in 6 dagen ........

MichielsHarley

de Harley rijder