Ik vond het afgezaagde achterspatbord niet zo heel mooi op de bobber staan en het was zeker niet af. En ik had altijd al het plan gehad om deze te combineren met een lager spatbord dat boven de band zweeft. Dit had ik al een keer gemaakt, maar dat losse spatbord zat wel heel los en rammelde ook behoorlijk.

Dus dat moest aangepast worden. Van een voorspatbord heb ik de zijkanten afgeslepen en is het ingekort. Om het een beetje een beeld te geven in de motor heb ik het spatbord voorzien van een eerste laag zwart, zonder me erg druk te maken over de afwerking (dat moet dus nog gedaan worden).Je ziet hier de 2 spatborden onder elkaar zitten. Nu is ook goed te zien dat het bovenste spatbord ook nog niet goed is afgewerkt. Maar het idee heeft nu wel vorm gekregen. De led achterlichten monteer ik net  onder het bovenste spatbord, dat het als het ware er in komt te liggen.

{gallery width=600 height=450}2012/custom/bike-almost-ready.jpg>

Deze foto laat een mooi beeld zien van de motor. Het dash ontbreekt hier nog. Maar de zwarte shotgun uitlaten, het andere luchtfilter, het zadel, ik vind het een mooie vorm worden.De bobber van de andere kant gefotografeerd.Het dashboard gemonteerd op de tank. De meters zijn geplaatst, samen met het nieuwe contactslot. Wat nog ontbreekt zijn 2 ledjes om te waarschuwen voor de oliedruk en de vrijstand van de versnellingsbak.

MichielsHarley

de Harley rijder