De nieuwe onderdelen zijn binnen.
Een zwart Küryakyn luchtfilter, rubber om de tankdash op de tank te plaatsen, verzonken tankdoppen en een nieuw led lampen set voor aan het achterspatbord.

Maar eerst de dash en de tankdoppen plaatsen. Het rubber komt aan de onderkant van de dashboard, waardoor deze netjes aansluit op de tank en geen krassen achter laat.
De tankdoppen die ik al had zijn chroom en ik wilde eigenlijk verzonken doppen. Toevallig kwam ik bij www.AmericanBikeShop.com mooie zwarte doppen tegen die ook verzonken zijn.


De meters zijn nog niet geplaatst, maar dit geeft een aardig idee van de dash, maar ook de tankdoppen.
Het nieuwe luchtfilter van Küryakyn heb ik altijd al mooi gevonden op een chopper of een bobber, en nu ik deze via Marktplaats kon krijgen heb ik dan ook niet getwijfeld!


Het past niet direct op de S&S carburateur, dus moesten er nog wat gaatjes geboord worden in het filter voor de montage. EN een apart gaatje voor de ontluchting. Met dank aan Ed van West Coast Motors in Alkmaar!

Het S&S filter gedemonteerd.De achterplaat van het nieuwe filter is gemonteerd, de 4 gaatjes zijn geboord en de plaat is vast gezet op de carburateur en op de 2 cilinders.


Het eigenlijke filter.


Het huis van het Küryakyn filter.


En als laatste en afdekplaatje gemonteerd.De set gezien vanaf de voorkant.

MichielsHarley

de Harley rijder