Exclusief voor de Benelux heeft Harley-Davidson de Black BTO gepresenteerd. BTO staat voorBuild To Order en de Black BTO is een op verzoek van de klant samengestelde Road King.

 

Het idee is gekomen omdat veel Harley Davidson motoren na aanschaf aangepast worden naar de smaak van de klant. Om hier verder op in te spelen is het BTO programma uitgebreid met een speciale Road King.

‘Mensen willen exclusiviteit, een Harley-Davidson met een eigen identiteit, maar tegen een betaalbare prijs. Dat is precies wat we met deze nieuwe BTO aanbieden,’ zegt Ed Anderson, District After Sales Manager Nederland bij Harley-Davidson Benelux. Samen met Bert Reurink, chef werkplaats van Harley-Davidson Amsterdam, heeft hij de Black BTO ontworpen.

Er is gekozen voor de Road King, omdat deze als een van de populairste Harley modellen in het toersegment geldt.

Wat bij deze Road King direct in het oog valt is het grote Apehanger stuur waarin de bekabeling netjes in is weggewerkt. Ook de koffers zijn gestroomlijnd uitgevoerd, is een nieuwe Brawler zadel gebruikt en nieuwe wielen geplaatst. Verder wordt de motor afgemaakt met een nieuwe tankdop en een nieuwe gecombineerde snelheids en toerentalmeter.

De prijzen voor de BTO zijn ook al bekend, 35.000 euro in Nederland en 32.000 in Belgie. De BTO is nu al te zien bij de Harley dealer in Amsterdam.

 

 

 

 

MichielsHarley

de Harley rijder