Mijn Road KingHarley-Davidson Road King Classic 2002

De Road King heeft natuurlijk  mooie koffers aan de zijkant, en ruimte om nog een tas of zo op de passagiersruimte mee te nemen. Maar voor de reis naar Engeland wilde ik toch nog een extra koffer, een Tour Pak dus.

 

Vorig jaar had ik al gekeken en geschrokken van de prijs in euro’s, zo’n 1500 euro en dat zou dan nog zonder het frame zijn dat nodig is voor de bevestiging op de Harley.

Begin dit jaar werd ik door een vriend gewezen op de Mom & Pop site, MandMCylcles.com in Amerika. Deze leveren orginele Harley artikelen voor een scherpe prijs is dollars. In mei heb ik een prijs opgevraagd bij hun, en de koffer zelf zou op 530 dollar komen. Ik hoefde dus niet lang na te denken en half mei heb ik de koffer besteld, samen met de detachable tour pak rack, zodat de koffer ook snel weer van de motor af kan. En als ik dan toch aan het bestellen ben, doe dan ook maar een fles houdertje en een tour pak organizer.

Samen zou het komen op 805 dollar, inclusief transport ….. over scherp geprijsd gesproken!

En dan is het 23 juni, precies 2 weken na de internet bestelling, Fedex levert een grote doos. Openmaken uitpakken opbouwen.
Een fluitje van een cent, met een houtboortje een paar gaten op de juiste plek maken voor het frame, frame met de bijgeleverde bouten vast maken en klaar.

Nu alleen nog de Road King om de zaak te monteren … wordt vervolgd.

MichielsHarley

de Harley rijder

VTEM News Stack