Intro Elefantentreffen

Editie 2017 wordt in het laatste weekend van januari voor de 61e keer gehouden in Thurmansbang-Solla/Loh in het Bayerischen Wald, ongeveer 40 kilometer boven Passau.
Dit jaar heb ik me voorbereid en ga ik de trip van 1000 km maken naar het treffen. Met als bedoeling na het weekend weer terug te rijden op mijn Ural.

In de voorbereiding voor mijn trip naar de Elefantentreffen heb ik afgelopen zaterdag bij Richard ook een ander zadel gekocht, een origineel Harley-Davidson pan zadel.

Dus even klooien en het zadel op de Ural gemonteerd.

Proefritje en het zit super. Nog niet helemaal tevreden, dus morgen nog het laatste stukje doen en dat is een goeie beugel maken waardoor het zadel aan de achterkant iets hoger komt en ook vastgezet kan worden aan het frame (nu zit het los, wel zit het zadel vast aan de voorkant.).

Tevens heb ik het duozadel voor deze trip verwijderd, want ik merkte dat de beugel (daar waar de duopassagier zich aan kan vasthouden en die aan het duozadel zit) vervelend tegen mijn rug duwde.

UPDATE 24 januari

Ik heb het frame waar het pan-zadel op steunt aangepast, hierdoor staat het zadel wat hoger en ook stabieler, omdat het nu ook vastzit aan het frame.

Nu ook de foto's waar de duo seat verwijderd is: