Niet alleen de Harley Davidson fabriek viert een mijlpaal, Alfred D. Farrow is 100 jaar geleden als 23 jarige in Nelsonville Ohio Amerika begonnen met de verkoop van Harley Davidson fietsen, waarbij hij namens de fabriek het dealerschap kreeg. In 1924 heeft hij samen met zijn vrouw Lillian de zaak verhuisd naar Columbus Ohio.


Vanaf dat moment zijn ze heel actief bezig geweest om het motorrijden te promoten, met bijvoorbeeld ''hill climbs'', rallies en feesten om zo hun klanten terug te laten komen naar hun winkel.
Lillian heeft de zaak voortgezet toen haar Alfred in 1927 op jonge leeftijd overleed. Ze heeft niet alleen zichzelf met haar 3 kinderen door de recessie en de tweede wereld oorlog getrokken, maar ook de Harley Davidson dealer door actief Harley''s te verkopen aan de politie, ondersteunende organisaties als brandweer, ziekenhuizen en dergelijke. En na de oorlog is ze wederom actief betrokken geweest door oorlogsveteranen op de motor te zetten.


{gallery width=400}110/1a-blun16-art0-gp0g2egi-11a-blun16-art.jpg>
In 1983 is het dealerschap verkocht, waarna het in 2002 wederom verkocht is aan de nu huidige eigenaren. Zij hebben het dealerschap uitgebreid met nog 2 Harley Davidson dealers en gaan dit jaar dus hun 100 jarig bestaan als dealer vieren.

 

MichielsHarley

de Harley rijder