Zaterdag 13 juli 2013. Kees vraagt of ik zin heb om mee te gaan naar Woerden, naar de Harleydag aldaar. Nou was ik net bezig om mijn nieuwe Ultra aan te passen met nieuwe ruitjes voor de lampen voor en achter, dus ik had wel zin in een ritje.

Kees haalt me thuis op met zijn Street Glide en na een espresso gaan we op pad.

Het is niet zo heel warm, lichte bewolking en een klein zonnetje, maar prachtig om te toeren door het Hollandse landschap. Het eerste stuk doen we over de snelweg en bij Velsen rij ik de snelweg af om vervolgens binnendoor over Heemstede richting Hoofddorp te rijden. De N201 heeft een nieuwe naam gekregen, de N196 en die volgen we door Uithoorn en Mijdrecht om zo richting Woerden te rijden.
De Harleydag is georganiseerd op het Exercitieveld in Woerden, daar was het al enorm druk en niet alleen met Harley rijdende mannen en vrouwen, maar ook heel veel mensen die komen kijken naar al het prachtige en blinkende chroom wat er staat.
Wij parkeren onze motoren aan de kant bij het water, buiten het veld, en lopen het terrein op om te genieten van alle mensen en motoren.

Na 1,5 uur hebben we het wel gezien en rijden terug, via Uithoorn en en Aalsmeer rijden we richting het Noord Hollands kanaal om daar de pond te nemen en daarna richting Assendelft te rijden. Via de N8 rijden we naar de A9 en het laatste stukje nemen we nog even de snelweg.
Het was een zeer geslaagde dag.

MichielsHarley

de Harley rijder