Mijn Road KingHarley-Davidson Road King Classic 2002

De jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van het Coast Riders Chapter in Alkmaar was weer de combinatie van de saaie vergadering met muziek en de onderbreking door de tombola.

 


Tijdens de tombola werd er natuurlijk alom gelachen en ging Ruud er met de meest belachelijke prijzen vandoor.

De vergadering zelf was helaas weer voorzien van enkele zinloze discussies, over verschillen in lidmaatschap en de jaarlijks terugkerende discussie over de financiële verantwoording van de door het chapter georganiseerde vakantie week.

Een leuk en goed onderdeel van de ALV is de presentatie van de agenda voor komend jaar, de zondagse ritten, de meerdaagse ritten en andere activiteiten zoals de rijvaardigheidstraining.

Dit jaar is er geen vakantie die door het chapter georganiseerd wordt. Reden is dat de meeste leden de voorkeur geven aan een trip naar Rome en dat daardoor geen belangstelling is in nog een week naar elders. Hier is tijdens de ALV verder niet op in gegaan.

Na de ALV, waarin ook een bestuurswisseling is geweest, werd gestart met de karaoke band. De tekst werd via een projector op een scherm gezet. Dus toen de groep een beetje warm was gelopen, werd zichtbaar schaamteloos ingezet bij elk nummer.

Met een cola of biertje in de hand was het toch wel weer een leuk volksvermaak.

De welkome afwisseling kwam van de tombola, een loterij waar de overjarige spullen van West Coast Motors weggegeven werden. Velen gingen die avond dan ook met echt onmisbare prullaria naar huis.

Het tweede deel van de karaoke werd een beetje traag ingezet. We misten hier dan ook Julliette van Peter, die tijdens het jaar afsluit feest samen met Hannelore een onvergetelijke act in elkaar hadden gezet. Zij moest verstek gaan vanwege een hardnekkige griep.

Maar met een mooie inhaker ingeleid door Jan werd het een dolle boel.
Echter toen de smartlappen zich aankondigde werd het voor mij bed tijd en taaide ik af.

Op naar de dubbele cijfers in de temperatuur en wat droger weer, op naar de eerste Harley kilometers van dit jaar.

 

MichielsHarley

de Harley rijder

VTEM News Stack