Het was de bedoeling dat we vandaag mee zouden rijden met de suprise rit van de HOG Coastchapter, maar vanwege de regen de hele ochtend hebben we dat maar niet gedaan.

Bijna 12 uur. De zon is nog niet doorgebroken, maar het is wel droog. Buienradar (gemaakt met Opalis) geeft aan dat de meeste buien nu echt wel voorbij getrokken zijn. Dus … laarzen aan, jas en helm mee, sleutels uit de la en op naar de garage om de 2 motoren te starten.
Iloe gaat bij mij achterop de Road King. Lynda gaat met de Heritage. Contact aan en een druk op de startknop, de motor loopt. We gaan naar Callantsoog even lunchen. En na de lunch rijden we binnen door naar Schagen en zo door richting Alkmaar om weer voor de buien terug te zijn in Bergen. Een lekkere rit van ongeveer 60 kilometer.
En toen ging de zon weer schijnen. Dus motor voor de garage en we gaan weer poetsen. De Heritage krijgt een echte poetsbeurt en ik neem de lak van de Road King onderhanden. Na een uurtje poetsen staan beide Harley’s lekker te glimmen in de zon.
De dag is weer voorbij. Geen HOG chapter rit, maar wel een lekkere eigen rit.

MichielsHarley

de Harley rijder