Harley Davidson heeft een nieuwe Dyna voor het modellen jaar 2012 geïntroduceerd.

En naast deze geheel nieuwe Harley heeft het ook een speciale editie van de V-Rod neergezet en zal het meer modellen gaan uitrusten met het 103ci blok dat van 2011 en de CVO modellen kennen.

De nieuwe Dyna is de Switchback, gebaseerd op het CVO model Softail Convertible en je kan bij deze Dyna dus ook op een snelle manier de koffers en de ruit er af halen, waardoor er een slanke en mooi gelijnde Dyna staat.

Het andere model van Harley Davidson dat voor 2012 nieuw is, is de V-Rod 10th Anniversary Edition. Deze V-Rod is ter ere van het 10 jarig bestaan van de V-Rod en daarom in de bijna orginele uitvoering van de eerste StreetRod, zilverkleurig.
Deze V-Rod wordt in een beperkte oplage aangeboden.

 

Verder worden diverse big-twin modellen ook uitgevoerd met het 103 Ci blok, waarbij de Softail en Touring modellen de 103 standaard krijgen en dit ook voor enkele Dyna''s gaat gelden. is ABS op de meeste modellen te leveren en zijn kleine optische aanpassingen gemaakt.

Voor 2012 kennen we wederom enkele mooie CVO modellen: Softail Convertible, Street Glide, Road Glide Custom, Ultra Classic Electra Glide.
De CVO Road Glide Custom is binnen de CVO lijn een nieuwe.


En naast deze lijn is ook een nieuwe of vernieuwde trike neergezet. De Tri Glide Ultra Classic.

 

 

 

MichielsHarley

de Harley rijder