Net het Benelux HOG rally weekend in Luxemburg achter de rug en de voorbereidingen voor Praag zijn alweer in volle gang. We hebben van Henk de route doorgekregen, dus maar meteen even gekeken hoe deze loopt.

 

De eerste dag is direct een lange rit, wellicht dat deze nog opgeknipt gaat worden in 2 ritten, zoiets heb ik in elk geval nog kunnen onthouden. Dan dus een overnachting in waarschijnlijk Kassel.

Maar de eerste rit is van de huisbasis over 790 kilometer asvalt naar Bozi Dar in het Naturpark Erzgebirge Vogtland, dit is net over de grens van Duitsland met Tsjechie.
Zeker het laatste stuk is veelbelovend.


Dag 2 is wat rustiger, maar toch een stevige 340 kilometer om naar Mlyn te rijden. Hotel Windsor is daar ons onderkomen voor 2 nachten.


Dag 3 is zoals ik schreef een rondje, want we komen weer uit bij hotel Windsor. Maar het rondje laat in elk geval op de kaart een super route van 260 km zien.


Dag 4: we rijden van Mlyn naar Praag. Het is een route van 260 km, waarbij mijn TomTom een rare loop heeft op de E67, deze gaan we er zeker uithalen als we met de groep gaan voorbespreken.


Dag 5 gaan we in Praag besteden. Dus geen route door het gebergte maar door de stad!

Dag 6 wordt een trip van 280 kilometer van Praag naar Prazska in het zuiden.


Dag 7 wordt weer een "rondje", deze keer 270 kilometer door het gebergte. We komen dan weer aan in hotel Amber.


Dag 8 is de dag van het terugrijden. We rijden van Prazska naar Wurzburg, dit wordt een rit van 280 km.


Dag 9 is het laatste stukje van onze Praag vakantie, 620 kilometer om weer thuis te komen. En dan hebben we zo''n 3100 kilometer gereden.

Ook al is dit nog de voorbereidende zaken, ik heb er echt zin in. Het is nog wel even wachten tot 6 augustus.

MichielsHarley

de Harley rijder