Ja, gisteren, 2 december, was mijn laatste rit van 2009!

Het zou een mooie en droge dag worden dus ik had gepland om met de Road King naar Amsterdam te rijden. En het kwam nog goed uit ook, het fileleed was enorm, dus door de file rijden scheelde een stuk in reistijd. Het was wel frisjes, ik had wel mijn nieuwe winteroverall aan, maar nog wel de zomerhandschoenen!
’s Middags einde dag ben ik met de Harley naar Bennekom gereden, eten en bijpraten met moeders. Het was wel druk onderweg, maar het schoot toch nog lekker op, een uurtje rijden.
Na het eten weer op de motor terug naar huis. Ter hoogte van Breukelen moest ik tanken, de Harley trouwens ook. Bij het afrekenen werd mij aardig gevraagd of ik een warme koffie wilde, ja tuurlijk!


Daarna weer met warme handen verder richting huis.
Totaal door de kou zo’n 220 kilometer gereden. In Bennekom stond de thermometer net iets boven 0, in Bergen was het nog plus 2.
Al met al een lekkere rit.

MichielsHarley

de Harley rijder