Na 3573 kilometer, 39 locaties, 5 landen, heel veel passen, colletjes en sella's, heb ik de finish gehaald van de Alpen Butt Rally 2017.

In deze 2 etappes door de Alpen, wat gekenmerkt kan worden als een zeer zware uithoudingsproef met temperaturen van tegen de 40 graden, heb ik zeer veel mooie plekken mogen bezoeken, foto's kunnen maken van aparte objecten, prachtige wegen mogen berijden en mooie vergezichten voorgeschoteld gekregen.

Een trip die ik mijn leven zal onthouden, het meest vanwege toch een stukje tijdsdruk en de verplichting om bonnetjes te moeten bewaren van de rustplekken die verplicht waren. Maar ook omdat ik op plekken geweest ben waar ik normaal gesproken niet zo snel voor gestopt zou zijn, of al helemaal niet omdat deze zichtbaar zijn vanaf de weg.

Vanmiddag was het tijd voor het 'onderonsje' met een van de rally team leden, voor het overleggen van het presentje wat verplicht was om tijdens de trip mee te nemen en de uitslag natuurlijk te horen.

 Ik had iets te veel punten geclaimed, maar gelukkig waren de verplichte punten goed bevonden, het bewijs materiaal aanwezig en dus ...................

YES I MADE IT

Ik ben finisher van de 2017 editie van de Alpen Butt Rally.

 

 Met Henri een biertje, beide netjes gefinished !!

 

Mijn route tijdens de 6 dagen van de Alpen Butt Rally

 

MichielsHarley

de Harley rijder