Na een goeie nacht slaap, begint voor mij dag 2 van de rally.

De route die ik zaterdag nacht gezet heb gaat weer mooi van start, ook mede het mooi weer, vol zonneschijn, dus het regenpak blijft in de koffers.

Na het vinden van 3 bonuslocaties en eentje extra, ga ik dwars door de Dolimieten, via Cortina d'Ampezzo en Santa Christina richting Trento, een gebied wat ik goed ken uit mijn ski tijd.

Dan nog 3 locaties bezoeken, waaronder eentje waar ik 800 meter moet klimmen en lopen en dat bij een temperatuur van 30+, een hele opgave kan je ik zeggen. Maar de laatste locatie, ook was het even zoeken, was met recht een mooie afsluiter, prachtige muurschilderingen in een klein gehuchtje, hoe komt onze rally master aan deze locaties, uniek dus.

En dan inchecken in het Grand Hotel van Trento, waar we als gehele groep weer bij elkaar komen, onze papieren inleveren en samen gaan eten. En dan is het om 10 uur bed tijd. Op naar dag 3.

MichielsHarley

de Harley rijder