Het is half september 2024 en de Harley-Davidson Ultra Limited FLHTK bereikt 150.000 kilometer.

In 2021 kreeg de Ultra gezelschap van de HD Pan America, en in 2023 komt er nog een BMW K1600 bij voor woonwerk verkeer. En in 2024 breekt het jaar een beetje raar door, vanwege een gebroken voet kom ik niet echt aan rijden toe.
Dus vandaar "nu pas" door de 150.000 grens.

Nog steeds zonder grote problemen. Inmiddels wel de schokbrekers weer terug naar de standaard HD schokbrekers en ik merk dat de accu niet al te best meer is. Verder krijgt de Harley de onderhoudsbeurten nog steeds bij de beste Harley-Davidson dealer van de Benelux, West Coast Motors in Alkmaar.
Dus na 150.000 kilometer nog steeds tevreden over de Ultra.

Wat zou ik willen verbeteren of aanpassen aan de Ultra?
Het info entertainment systeem is nu echt wel verouderd. Naast dat de kaart gewoon oud is, is het ook traag, bluetooth kan niet koppelen met mijn Sena headset en verder is de info een beetje matig. Dus die zou ik wel willen vervangen door een ander systeem.
Ook ben ik nu echt wel aan het kijken naar een andere paintset voor de Ultra. Zwart is echt saai aan het worden en het was altijd al mijn bedoeling voor een andere livery. Dus wie weet ga ik dat in de winter maanden wel doen.

Verder is het gewoon een goeie, degelijke machine en goed voor nog vele mooie kilometers.

MichielsHarley

de Harley rijder