De voorbereiding voor de rit naar Rome in juni voor het 110 jarig feest van Harley Davidson is bij mij al een tijdje in volle gang.


De routes voor de heen en de terug weg heb ik al redelijk goed uitgewerkt. Nog even de echte keuze maken om de heenweg te doen via Zwitserland en de Franse Alpen en hierbij alle mooie en hoge passen bedwingen. De terugweg gaat dan via de Italiaanse Dolomieten, met oa de Stelvio pass, en de Oostenrijkse Alpen.

Dit zijn ritten ruim 2800 km heen en ruim 2500 km voor de terug reis. Dat betekent 7 dagen heen rijden en 6 dagen terug.

In Rome blijf ik 3 dagen, donderdag hoop ik in de middag daar aan te komen en dan rij ik zondag weer terug naar huis.
Alleen in Rome heb ik het hotel geboekt, daar zit nog een deel van het HOG Alkmaar chapter, gezellig. Voor onderweg zie ik het wel.

MichielsHarley

de Harley rijder