Een nieuwe rugsteun voor de Road King.

Op mijn vorige zadel, een Corbin, had ik een rugsteun die ik zowel op de duo kant kon zetten als voor mij als rijder. Maar mijn nieuwe zadel had dit niet en als ik een solo rit maak dan is het wel lekker om een rugsteun te hebben, zeker als het een 1600 km rit op één dag wordt of een vakantierit naar Praag.
Dus een nieuwe rugsteun. Ik zat eerder al te kijken in de onderdelen catalogus om de rugsteun in Amerika te halen, maar op een gegeven moment wilde ik het eigenlijk gewoon hebben, dus besteld bij Westcoast in Alkmaar.

Het is al gemonteerd, met een steun net op het achterspatbord en de rugsteun kan met een beugel in de steun geklikt worden. Hierdoor is het ook makkelijk om de rugsteun snel los te koppelen zodat bij een duo passagier weer de ruimte is om achterop te zitten. Ideaal.
Nu nog even een lekkere solo rit maken.

MichielsHarley

de Harley rijder