Het is zaterdag, Iloe is bij mij en het is mooi weer. Dus het voorstel om een rondje met de Harley te gaan maken wordt enthousiast ontvangen door Iloe. We nemen de Heritage, want dan kan ik ook op een wat langer stuk de motor even aanvoelen.


Dus de motor uit de garage, aanzwengelen en de kleine meid achterop zetten. We pakken eigenlijk de bekende weg via Schoorl, Petten, Callantsoog en Julianadorp naar Den Helder. In Den Helder pakken we bij Lands End een kopje koffie (en een glas melk!).
De terug weg gaat weer binnendoor maar dan via Anna Paulowna naar ‘t Zand en parallel aan de N9 weer terug naar Bergen.

Onderweg hadden we nog wel een leuke motor momentje. We waren net Den Helder uit en de motor begon te pruttelen, dus benzinekraan op reserve en door rijden. Maar dat wilde dus niet. Stond de kraan al op reserve. Dus leeg. Dat werd duwen naar de pomp. En gelukkig was deze niet al te ver weg. Volgooien, motor starten en ja hoor het liep weer. We konden weer op weg.

Thuis aangekomen (na een rit van bijna 90 km) hebben we de Road King maar eens lekker gepoetst, alle lijkjes van de vliegen verwijderd en het chroom een beetje opgepoetst.

 

Het was weer een lekkere dag.

En Iloe wilde ook nog even een paar foto’s maken op de Road King.


 

En dan nog een foto met de Heritage:

 

MichielsHarley

de Harley rijder