Leg 2 van de Rally begint vandaag. Voor 4 dagen ga ik proberen om de opdrachten van de Rally Master uit te voeren.

Dinsdag ochtend krijgen we als groep het nieuwe roadbook met de foto's, ook de GPS locaties worden op dat moment doorgestuurd naar iedereen. We krijgen nog een kleine briefing, maar dan is het tijd om te plannen.

De opdracht is nog een stukje moeilijker dan de eerste 2 dagen, Leg 1, maar dat was natuurlijk te verwachten. Ik plan direct de route voor de komende 4 dagen en maak daarna de details voor vandaag en die voor morgen.

In plaats van zo snel mogelijk naar de volgende locatie in de Alpen te rijden, kies ik voor de binnendoor route via de Tonale en de Gavia pas. Beide heb ik al een keer gereden, maar dan met minder weer en de vooruitzichten voor vandaag zijn zeer mooi.

Na de Gavia pas rij ik door naar de Passo del Bernina, wat is dit genieten zeg. De mooiste wegen, de mooiste uitzichten de de beste voldoening! Wel een hoop fietsers op deze wegen.
Maar ik kom op plekken waar je normaal gesproken als biker niet zo snel zou komen, prachtig dus.
Mijn volgende pas is de Julierpass op 2284 meter, dus ik zak weer een beetje uit de hoge bergen van de Alpen en op een van mijn laatste te bezoeken plekken kom ik John nog tegen. John is een Engelsman en een doorgewinterde Iron Butt rijder, maar op een stuk 'wandelen' naar de fotolocatie heeft hij toch wel wat moeite, maar het is dan ook snoei heet.

Na een verplicht ijsje in een klein Italiaans dorpje aan het Lago Maggiore, rij ik verder naar mijn hotel. Goed voor een overnachting, maar wat een onbehulpzame mensen, zo jammer dan weer. Aan het einde van de avond begint het nog even mega te onweren en regenen, waarbij ik ook hoor dat het hagelt, maar ik zit lekker binnen, tijd voor een stukje nachtrust.

MichielsHarley

de Harley rijder