D'n Toerstop is een motorcamping waar we als groep van de Coast Riders terug naar de basis gaan. Een hutje of een tent om te slapen, bier voor de nodige vocht en een stevig portie vlees, lees de bbq, voor de maag.

Ik ga zelf later ivm andere afspraken op de zaterdag, de groep is dan al onderweg om binnendoor bij d'n Toerstop aan te komen. Mijn route gaat gewoon over de snelweg, als de kortste route naar de camping. Maar aangekomen sluit ik me redelijk snel aan bij de groep die al lekker aan het bier zit. Ik moest natuurlijk wel even mijn tentje opzetten.

Hierna een goed gesprek, biertje, sigaartje en daarna de bbq aansteken.
Het vlees en de salade ziet er geweldig uit en het is echt genieten tijdens het eten. Er worden luchtige en wat diepere gesprekken gevoerd. De sfeer is enorm. Wat een leuke groep.
Het is laat als we de slaapplaatsen gaan opzoeken.

De volgende dag is eigenlijk iedereen wel vroeg wakker en ook op. Helaas moeten we wel even wachten op de koffie en het ontbijt, maar om 9 uur gaat de deur open en kunnen we aanvallen.
Na het ontbijt neem ik weer afscheid van de groep, stap op mijn Ultra en vertrek. Deze zondag wil ik niet te laat thuis zijn, vandaar.

 

MichielsHarley

de Harley rijder