De buurkinderen van Hans Kluft vierden een speciale verjaardag en op verzoek van Hans waren we met een mooie groep van het Amsterdam Chapter hierbij aanwezig.

Het is zondag 14 juli en we staan bij de bioscoop van Hans in Beverwijk. Hans is de gastheer van vandaag, voor een speciale rit voor een familie die iets te veel ellende te verduren krijgen.
Er zijn veel leden van het Amsterdam Chapter op hun Harley's aanwezig, de trikes van Arie en Agneta, de Honda zijspan van Jan en een prachtige Corvette Stingray. Hans rijdt voorop en zo gaan wij richting de buurt waar ook Hans woont. Hier zien we al een tuinfeest ontstaan, een groot springkussenkasteel, een omgebouwde tuin met DJ en poffertjes en popcorn en veel mensen.

Mats en Fleur, broer en zus, zijn pas ergens in september jarig, maar vieren op deze dag hun verjaardag. Omdat zowel vader als moeder ernstig ziek zijn, was dit de beste oplossing. Hans vond dat op deze dag het opluisteren met Harley-Davidson motoren een mooi idee, ook omdat Fleur regelmatig een stukje bij Hans achterop was meegereden.

Helaas was hun moeder te ziek om mee te rijden met de kleine rit, maar ze heeft genoten. De kinderen konden achterop bij de Harley rijders, of op de trike of in de zijspan. Hans voorop en zo gingen we dwars door Heemskerk met een leuke rit. Veel bekijks van de mensen op straat, alleen maar duimen omhoog.

Terug in het wijkje konden de familie leden, vrienden en de kinderen uit de buurt de machtige Harley's bekijken en wij konden weer met elkaar praten over de ritten die we gereden hebben en wat we nog gaan rijden.
Met een kleiner groepje hebben we nog een ritje door Heemskerk gereden, wederom met een paar breed lachende kinderen achterop.

Waar het 's morgens nog een beetje afwachten was op wat het weer zou doen, was het 's middags een prachtige zomerse dag geworden. Ik mag zeggen dat we allemaal genoten hebben van deze dag. Een mooi en eenvoudig gebaar naar de familie. Kinderen blij, dan ook de ouders blij.
Hans dank voor de organisatie van deze dag, ja dit was weer opkikkerwaardig.

 

Foto overzicht van deze dag:

 

MichielsHarley

de Harley rijder