Mijn Road KingHarley-Davidson Road King Classic 2002

Deze website is mijn persoonlijke blog, een verzameling van roadtrips gemaakt met een van mijn motoren, een dag trip, een weekend of een meerdaagse vakantie op de motor. Ook probeer ik nieuw en leuke informatie over touring motoren te vinden en hier te plaatsen. Met touring motoren bedoel ik dan eigenlijk de motoren uit de Amerikaanse stallen als Harley-Davidson, Victory (helaas bestaat deze niet meer) en Indian, maar ook andere fabrikanten kan ik plaatsen als ik zelf die motoren een beetje nieuwswaardig vind. Zo vind je hier ook nog oude verhalen over mijn eigen Yamaha VMAX, inmiddels verkocht, als ook mijn Russische Ural die ook verkocht is. 

Een apart stukje van de site is gereserveerd voor mijn eigen ombouw projectje, de Softail Heritage wordt een custom chopper met als basis het softail frame. Als ik tijd heb, zal ik aan deze fiets werken en nieuwe foto's weer hier plaatsen. Maar ook mijn nieuwste aanwinst, de Shovel Chopper heeft zijn eigen plek gekregen op de site.

Verder staan er weer mooie ritten voor dit jaar op de agenda, zoals de bijna traditionele openingsrit in Engeland, diverse HOG Chapter ritten, en ook weekendjes weg zoals de HOG Benelux rally en andere ritten.

Als je aanvullingen hebt, vragen of iets anders, mail me dan en ik antwoord.

MichielsHarley

de Harley rijder

VTEM News Stack