Mijn Road KingHarley-Davidson Road King Classic 2002

Traditioneel wordt het HOG jaar afgesloten met een uitzwaai feest. Dit jaar heeft de organisatie in de Rijp het hotel De Rijper Eilanden gevonden. Aan de buitenkant lijkt het een beetje een VD Valk opzet, groot met veel baksteen en dak, maar zodra je ervoor staat zie je veel oude bussen die ook nog echt rijden, oude auto''s en andere voertuigen.


En ook binnen is het heel anders, dat begint met een verzameling pannen en potten, daarna veel mecano en speelgoed auto''s en dergelijke, maar ook model boten, een roeiboot aan de muur een gezellig ingerichte bar en een zit gedeelte met een hoog plafond. Kortom mooi ingericht.
Voor dit feestje heb ik een kamer genomen in dit hotel, zodat het feestje lekker laat mag worden. We beginnen met bijpraten aan de bar. Er is die middag een klein groepje met een oude toering bus door de omgeving gereden, maar door het wat mindere weer met mist was er weinig te zien, maar naar horen en zeggen was het niet minder gezellig ...

Het eten bestond uit een buffet die volgend jaar echt wat beter mag zijn. Maar door het gezelschap aan tafel was het goed uit te houden. In de zaal naast waar aan het eten waren, werd een line-dance feestje georganiseerd, maar wij als bikers mochten niet naar binnen, denk dat we er te anders er uit zagen, geen sliertjes aan onze leren broeken en jassen ;-)
Hierna werd voor ons de feestzaal (aan de andere kant van het complex) geopend en konden we met een drankje genieten van de band.
Afwisseld lekkere muziek met zelfs een speciaal optreden van 2 van onze meiden uit de groep, speciaal geoefend voor dit optreden, super.
Natuurlijk afgekeken van de andere groep moest er ook gelinedanced worden en natuurlijk later op de avond de gekke grappen en grollen met een rolstoel.

Het werd laat die nacht.

MichielsHarley

de Harley rijder

VTEM News Stack