En dan is het 23 september 2021, 4 maanden nadat ik mijn Pan America de eerste kilometers laat maken, en de teller gaat over de 10.000 kilometer!

De eerste ritten, het inrijden van de Pan America en het MAx Revolution blok, waren nog gewoon in Nederland. De thema's spoorrails en straaljager vliegtuigen.
De 1600 km onderhoudsbeurt was dus direct na het weekend, onder het mom van 'die kan je maar beter gehad hebben', haal ik de Pan America weer op en ben klaar om de eerste vakantie met de Pan te gaan rijden. Het werd een weekendje Eifel. Prachtig om dat met deze motor te rijden, snoeihard door de bochten, remmen en weer verder. Super lekker. Ik had toen nog niet de 3-delige kofferset, dus kon nog niet heel veel bagage mee.

Het croissant ritje naar Parijs was een mooie shake down voor de kofferset. En ook die werd met vlag en wimpel goed doorbracht.

Het tweede weekend van juli werd de epic ride voor de Pan America volbracht. De Stella Alpina Rally, off road in de Alpen. Een mijlpaal voor de Pan, als eerste op de Col du Sommeiller. Een weekend rit van 2800 kilometer.

Tijdens mijn rit naar een overland evenement bereikte de Harley-Davidson Pan America 1250 Special de 10.000 kilometer. Weer een mijlpaal in het nog korte leven van deze Harley.

 

MichielsHarley

de Harley rijder