Het Corona virus slaat hard toe in de wereld en ook ik ondervind de nodige uitdagingen op motorgebied.

Vanaf 10 maart werk ik al thuis vanwege het covid-19 corona virus. Op 23 maart zijn de maatregelen van de regering nog verder aangescherpt, waardoor groepsbijeenkomsten tot 1 juni niet meer mogen, dit was in eerste instantie 6 april. Ik heb om deze reden mijn Paasvakantie naar Engeland met de jongens ook afgezegd en met de diverse maatregelen die ook getroffen zijn in de buurlanden, zoals België, Frankrijk en Spanje, gaat de 2e Ride to Eat naar Portugal ook niet door. En het is nog even afwachten hoe het zal gaan met de Italiaanse 500 in mei, maar ik verwacht dat ook deze niet door zal gaan.

 

En dan heb ik me net in geschreven voor de Ride to Hounds uitdaging. Het afgelopen weekend mijn eerste rit om te jagen gereden en dan ontvang je het bericht van de organisatoren dat tot nader order alle foto's vanaf 24 maart niet geaccepteerd gaan worden.
Dan kan ik natuurlijk wel voorbereidingen doen, via Google en Google maps op zoek naar de honden, vossen en ruiters, maar rijden en foto's maken, kan dan helaas niet. 

Wordt vervolgt. En ja er zijn zeker grotere drama's dan een uitstel van een fun rit ............ stay healthy