De Duitse Iron Butt organisatie heeft mijn 2 ritten die ik afgelopen weken heb gereden gecertificeerd!

Half juni heb ik de 4 hoeken van Nederland gereden, volgens de regels van de IBA. Een leuke rit die voor mij via noord-west, Den Helder, via noord-oost, de Eemshaven, naar het middelpunt van Nederland leidde. Het middelpunt ligt in Lunteren, een plek waar ik in mijn jeugd veel ben geweest.
Hierna door naar het meest zuid-oostelijke puntje in Vaals, het drielanden punt. En dan in de avond door naar Westkapelle, het meest zuid-westelijke puntje.
Het hele verhaal is HIER te lezen.

De patch wordt opgestuurd

 

En mijn andere rit die door de IBA beoordeeld en goed bevonden is, is die van de 4 hoeken van Duitsland.
Deze rit was een behoorlijke uitdaging en heb ik ook moeten plannen. De hele rit van net 1600 kilometer moet binnen 24 uur gereden worden wil ik in aanmerking komen voor certificering. Ik heb aan deze rit ook nog een bezoekje aan het nieuwe EU middelpunt toegevoegd. En zo ben ik op ruim 2000 kilometer gekomen. De certificering is daarom afgegeven voor 2000 kilometer Saddle Sore en de 4 Corners Germany.

Ook deze patch wordt nog opgestuurd.

Het hele verhaal is HIER te lezen.

MichielsHarley

de Harley rijder