Het zijn rare en verwarrende tijden. Het Corona COVID-19 virus zorgt voor lege wegen en steden. In Nederland mogen we nog wel de straten op, wat bijvoorbeeld in België en andere omliggende landen niet recreatief mag. De lente is volgens de kalender net begonnen en zondag pak ik toch even mijn motor om te kunnen ontspannen.

Deze zondag gebruik ik ook voor de eerste Ride to Hounds rit. Zie hiervoor mijn andere blog HIER.

En tijdens deze rit rij ik ook door Amsterdam, bezoek naast Amsterdam West ook het centrum van onze hoofdstad. Op een bijna lege snelweg rij ik dan ook een bijna lege stad in. Waar het in Amsterdam West nog op sommige plekken, zoals bij een moskee (??) en in het park druk is, ook vanwege de lente zon, is het in het centrum gewoon leeg. Dit geeft dan ook wel weer speciale fotoplaatjes op.

 


Amsterdam Centrum Maart 2020


Ook Rotterdan is leeg. Ik maak ook hier een foto voor mijn nieuwe uitdaging. 

En ook in Den Haag, op een van de meest toeristische plekken, het Noordeinde en Paleis Noordeinde is het bizar leeg. Het levert dan wel weer een mooie foto op.

 


Centrum Den Haag
Willem van Oranje op zijn paard op een leeg plein


MichielsHarley

de Harley rijder