Tja het moest er toch een keer van komen. Een Harley hebben en dan ook een kijkje nemen bij de Hells Angels. Niet dat het zo bijzonder is, maar een opendag is toch een leuk moment om even binnen te kijken, want de Hells Angels in Amsterdam, aan de Wenckebachweg hadden openhuis.

De aanleiding was eigenlijk anders. Ik zat nog behoorlijk in mijn griep, maar zwager Gerard belde en vroeg of ik het leuk als hij even langskwam met zijn huur motor. Natuurlijk vond ik dat niet erg, want kijken kon toch altijd. Maar van het een kwam dus toch het ander, dus een stukje toeren. Gerard vroeg of we naar Muiden konden, waar zijn ‘winkeltje’ zit, dus dat was een leuke aanleiding om een stuk te gaan rijden.

Na Muiden zijn we naar Amsterdam gereden, naar de Wenckebachweg, Angels Place, dus. Daar was al een leuk feestje aan de gang en het was al aardig druk. Rondkijken was dus het binnenplein, in het clubhuis en ook de andere hal. Ook de mooie Harleys werden bekeken, er stonden een paar hele mooie tussen. De fietsen van de Angels stonden achteraan, die waren ook niet echt het showen waard!

Af en toe een spettertje, maar gezellig was het zeker.
Daarna weer op de motor om weer terug te rijden, naar huis. Dat hebben we het eerste stuk over de snelweg gedaan en vanaf Uitgeest binnendoor. Dat blijft een leuke route, en Gerard vond het volgens mij ook niet erg!

MichielsHarley

de Harley rijder