Onze laatste dagen zijn aangebroken. We gaan Polen verlaten en rijden naar Duitsland.


We verlaten de stad Warschau en rijden binnen door naar Poznan. De bedoeling was om naar de Harley dealer te gaan, maar die is op zaterdag gesloten, merkwaardig. We maken nog even een foto, bekijken de prachtige eigen Harley putdeksels op het terrein en rijden dan weer verder.

 

Ik had mijn navigatie weer omgezet naar het rijden op de snelwegen en kom daardoor op een tolweg. Gelukkig is dat goed betaalbaar in Polen en na een goed stuk rijden rekenen we een paar euro af.
We spotten onderweg naast de vele ooievaars ook wederom een kraanvogel paartje, alsook herten en zelfs een das langs het hekwerk van de snelweg.

 

We rijden de grens met Duitsland over en belanden direct in een grote file door wegwerkzaamheden. Op dit stuk weg rijdt mijn Harley-Davidson FLHTK Ultra Limited door de 75.000 kilometer, een mijlpaal weer voor mijn motor. 
Bij Berlijn zoeken we een hotel voor de overnachten en komen uit bij het Van der Valk complex bij het vliegveld. Tja even een verschil met de andere hotelletjes die we onderweg hadden, maar ach we kunnen er wel lekker eten en slapen is slapen.

 

Omdat we de bezienswaardigheden wat ik gepland achter ons hebben gelaten, hebben we weer een goed stuk gereden, 600 kilometer.

 

Het foto overzicht van deze dag

 

MichielsHarley

de Harley rijder