Het was niet de eerste keer dit jaar dat ik weer op de motor zat. Begin januari heb ik samen met Iloe een ritje naar Amsterdam gemaakt en ook de nieuwjaarsborrel van het Chapter bezocht.

Maar nu kriebeltje het gewoon weer. Vrijdag middag en de agenda was leeg, dus even maatjes Jamie en Marco ge-apped om te kijken of ze ook zin hadden om mee te gaan.
Eerst Jamie opgehaald en daarna Marco bij zijn loods. Jamie had voorgesteld om even naar Hippolytushoef te rijden en Marco wilde even kijken in Breezand bij HD Parts, een leuke rit.
De temperatuur was niet al te hoog, en met zomerhandschoenen bleef het toch een beetje fris aan de handen ;-)

In Hippolytushoef hebben een kop koffie gedaan bij de opa en oma van de vriendin van Jamie, dat werd namelijk gecombineerd met het ophalen van de bankpassen van de vriendin van Jamie. Het koekje smaakt ook best. Hierna reden we weer terug richting Breezand, daar zit een webshop en kleine motorhandel. Ik had al een keer voor de deur gestaan van een woonhuis, maar wist niet dat achter dat huis ook nog een leuke Harley winkel stond. Een geweldige speelgoedwinkel voor grote jongens.

Op het pleintje naast de ''winkel'' stond nog een boot op een trailer, een grote berg stookhout en tot mijn verbazing onder een camouflagekleed een zeer oude, in redelijke slechte onderhoudsstaat, Jaguar MK2. Te koop voor 2000 euro!


Hierna was het weer mooi geweest en op de terugweg hebben we nog een bakkie gedaan bij mij. Een lekkere rit van 100 kilometer om er weer een beetje in te komen.

MichielsHarley

de Harley rijder