In de garages van Michiel staan de volgende stalen rossen klaar voor een rit.

Een Road King uit 2002 en nog een Softail Heritage Classic uit 1998.
De Harley Road King is een motorisch klein beetje aangepast wat resulteert in een vermogen van ruim 110 pk op het achterwiel. Maar ook een leren topkoffer is toegevoegd om tijdens een meerdaagse rit wat meer bagage mee te kunnen nemen.
De Softail staat op de motorbrug om een complete makeover te krijgen, een nieuwe custom made tank, forward controls, een lange voorvork, custom made zadel en een geheel aangepaste achterkant. Over de achterkant, wiel en spatbord, wordt nog hard nagedacht.

Einde seizoen 2015 heb ik mijn blauwe Ultra verkocht. Deze Ultra Classic was geïmporteerd uit Amerika en voorzien van een iets ander ruitje, standaard uitlaat bochten en dempers. Door de vorige eigenaar was de vtwin een beetje aangepast en voorzien van andere wat luidere pijpen. Na 3 seizoenen had ik besloten om de motor weer te verkopen en zodoende heeft deze een nieuwe eigenaar gekregen.

Begin 2016 heb ik echter wel weer een nieuwe Harley gekocht. Een echte hardtail met mooi lopend shovel blok. Deze is weer in 2017 verkocht. In de tussentijd heeft er ook nog een Ural IMZ met zijspan in de garage gestaan. En sinds mei 2017 een nagel nieuwe Ultra Limited.

     

MichielsHarley

de Harley rijder