Mijn Harley Davidson Softail Heritage Classic was al ontdaan van zijn Heritage Classic onderdelen, maar zeker nog niet klaar zoals ik de motor wil hebben.
En nadat ik de zomermaanden, voornamelijk in de avonduren, de rondjes om de kerk met de Softail heb gereden, was het tijd om weer onderdelen bij elkaar te snuffelen en op de Harley te zetten.


En zo kwam het dat ik bij HD Sloperij Feelders in Den Dolder ben gaan shoppen. En zodoende kwam ik met een nieuw Le Pera zadel, een nieuwe koplamp, een nieuwe koplamp, nieuwe spiegels en grotere risers thuis. Ik had ook nog een grotere tank gekocht, maar achteraf denk ik dat ik andere tank ga plaatsen, wat beter bij mijn idee komt.

Maar eerst ben ik de motor verder gaan opknappen en dat betekende als eerste de voorvorkpoten polijsten. Wat een K.. werk. Maar na 2 halve dagen polijsten is het resultaat zeker te zien! Nu alleen nog een goede laklaak erover.

 


Hierna werd de voorkant onderhanden genomen, dus knipperlicht plus passing lights eraf, ander voorspatbord (van een Fat Boy), nieuwe spiegels (wel erg klein, maar even kijken of dit handig blijkt), en het zadel geplaatst.

Ook ben ik bezig geweest met een spuitbusje zwarte verf. De cover van de bobine en de forwardcontrol aan de rechterkant als eerste onderhanden genomen.Hieronder nog een paar foto''s van hoe de Harley was, dus zoals ik haar gekocht had, na de eerste ''sloop partij'' en nog een foto zoals ik de zomer van 2010 heb rondgereden.

De volgende stappen zijn:
- Met de zwarte verf de andere ijzerdelen bewerken
- Koplamp voor vervangen
- Nieuwe richtingaanwijzers plaatsen aan de voorkant

En dan:
- Vervangen van het achterwiel voor mijn 200mm band.

MichielsHarley

de Harley rijder