Harley-Davidson heeft de release datum vrijgegeven van de Pan America, de all-road motor van de MoCo. Op 18 en 22 februari houden ze de presentatie van wat we nu al kunnen zeggen een stap voor Harley in een nieuwe richting.

Harley-Davidson heeft wel al eerder een all-road gepresenteerd, meerdere keren zelfs. De Cagiva MT 350 in het groen en met een Harley-Davidson logo laat ik even buiten beschouwing. Maar met Buell hadden ze in 2006 weldegelijk een allroad, het model Ulysses voldeed aan de verwachtingen. Maar Buell heeft het verder niet kunnen waarmaken.


22 februari 2021
introductie Pan America


De Pan America is een verder ontwikkeld model, met een geheel nieuw motorblok van 1250 cc en echte offroad eigenschappen. En begin februari zal de echte presentatie plaats gaan vinden. Waarna de dealers al snel het eerste exemplaar geleverd gaan krijgen. Bij de introductie zullen we ook meer te horen gaan krijgen over de specificaties, zoals de afmetingen, welke standaard mogelijkheden beschikbaar komen, zoals instellingen voor de vering en demping.

De promotiefilm van Harley-Davidson laat ook al veel zien van de rijeigenschappen van de Pan America. Ook de kleurstellingen worden een beetje zichtbaar, zoals de vivid blad, grey en de white-orange.

MichielsHarley

de Harley rijder