Wat een geweldig weekend!
Met z''n drieën hadden we vorig jaar al besloten om met Mark en Frank mee te gaan naar Engeland, want daar zou in april een festival zijn. Nou en dat hebben we geweten!


De weerberichten waren ronduit slecht, maar gedurende de 3 dagen dat we in Engeland waren hebben nauwelijks regen gehad.Wel een prachtige rit op de vrijdag en aansluitend een geweldige feestavond. De zaterdag hebben Peter Auke en ik wederom een gave rit gemaakt, waarbij de rit nu als doel de Harley Dealer in Newmarket had en daarna een vliegtuigen museum in Duxford (vlakbij Cambridge).

Op de camping hebben we gegeten met Mark en Frank en nog 1200 andere gasten die op het festival terrein waren!
''s Avonds waren de bands een heel stuk minder en hebben we het ook niet zo heel laat gemaakt.

 


Zondag stond in het teken van de terug reis, dus tenten weer inpakken, route afspreken en binnen door naar Dover. Om 2 uur hebben we de boot genomen naar Duinkerken, waarna de rit over de snelweg verder ging.
Bij Antwerpen zijn we Frank nog kwijt geraakt, die snelde in een keer naar voren en reed verder. Bij Rosendaal knapte helaas de belt van de Dyna van Peter. Die hebben we helaas moeten achterlaten.

Ik was om 10 uur ''s avonds thuis en kon nadat de motor in de garage stond lekker slapen. Het was een super treffen. (En wat blijft die Peter toch een positivo!)

MichielsHarley

de Harley rijder