De nieuwe tank heeft nu nog zijn grondverf kleur, maar ook voor de mokup wil ik het een kleur geven, dit kan altijd later nog aangepast worden, maar dan krijg ik wat meer de lijn te zien (en anderen ook trouwens).

Dus in mijn aangepaste spuitcabine anex schuur, worden de tankhelften opgehangen zodat ik het kan spuiten.

 

De tank is al geschuurd, dan volgt de eerste laklaag in het zwart. Hierna weer schuren, nu met 600 korrel. Dan volgt de laklaag in zwart metalic. Ik denk dat ik deze ook nog een keer licht moet schuren en dan nog een keer de lak er overheen.

Wat dan volgt is de akryl blanke lak, waarbij de metalic kleur mooier er uit zal komen. Als dit mooi staat zal ik ook de spatborden op deze manier bewerken.

 

Helaas zijn door een technische storing de foto''s niet geplaatst

MichielsHarley

de Harley rijder