Onze eerste Chapter Ride Out is dus een rit voor alleen leden en dit jaar was gekozen om de rit te laten starten op zaterdag en bij onze sponsor dealer West Coast Motors in Alkmaar.

De rit begint om 10 uur met een briefing, waarbij nog een keer duidelijk wordt aangegeven om te blijven staan als je weggezet bent. Tijdens de Open Ride Out was dit helaas een aantal maal niet helemaal goed gegaan. Ook nu was het weer erg lekker weer, waarbij de rit zelfs met een stralende zon begon. Deze rit was natuurlijk wat langer dan de Open Ride Out en daardoor konden we ook een leuke stop maken in een leuk restaurantje, voor een koffie en een stukje appeltaart. En natuurlijk om bij te praten over alle plannen voor het komende motorseizoen.

Na de koffiestop maken we de rit verder af waarbij we zelfs door het prachtige Schoorl en mijn Bergen rijden. In Heiloo raken we het eerste gedeelte van de groep kwijt omdat zij een busbaan nemen en de wegzetter vergeten was om hier iemand neer te zetten. En zo reed het tweede deel van de groep een extra rondje door Limmen en Heiloo.

Ons eindpunt was de Alkmaarse Poort waar voor de liefhebbers nog een lunch klaar stond.

Kortom een leuke en gezellige rit op een prachtige dag begin april.

  

MichielsHarley

de Harley rijder