Het is winter, dus geen actieve Harley ritjes nu, maar wel tijd om voorbereidingen te treffen!

 

Dus ben ik bezig met inschrijven voor ritten in 2010, zoals de HOG Benelux rally in Luxemburg, maar ook de HOG chapter ritten worden in de agenda gezet.
Een andere trip die ik nu ga plannen is de 1000 kilometer rit. Dat is 1000 kilometer rijden binnen 24 uur, dus gewoon lekker doorrijden en genieten van de weg. En het is de voorbereiding op de 1000 mile rit die ik eigenlijk dit jaar ook wil doen, maar eerst dus maar die 1000 kilometer.
Hieronder de route, wat groter neer gezet:

De route loopt van het startpunt, via de afsluitdijk richting Heereveen en daarna Groningen. Hierna ga ik de grens over om door Duitsland richting Bremen te rijden, vervolgens rij ik door naar Hannover om langs Paderborn richting Dortmund te toeren. Bij Venlo weer de grens over en in Nederland via Eindhoven en Breda langs Utrecht weer terug naar huis.
De rit is iets meer dan 1000 kilometer (om precies te zijn 1068 kilometer volgens Tyre), maar het is de eerste opzet.
Het idee wat ik nog heb is om de route uit te breiden door overdag, dus van 9 tot 18 uur, langs Harley dealers te rijden die op de route liggen. Bij de dealer even een kopje koffie halen (en wellicht een t-shirt  ) en een gezellige babbel. Dit zal wellicht de route een iets andere flow geven.

Wordt dus vervolgt.

MichielsHarley

de Harley rijder